Skip to content Skip to footer

Housing+

Binnen Housing+ staat het principe van ontzorgen centraal. Door een uitgebreid onderhouds- en beheerbeleid voor vastgoed aan te bieden, streven we ernaar u als vastgoedbezitter te ontlasten van de operationele lasten.

Onderhoud/ beheer vastgoed

We nemen alle taken en activiteiten op ons die nodig zijn om uw gebouwen en eigendommen in goede staat te houden. Denk aan onderhoudswerkzaamheden, zoals reparaties en renovaties, evenals administratieve taken zoals contractbeheer en het regelen van verzekeringen.

Begeleiding bij projecten

We organiseren, coördineren en sturen activiteiten aan om een specifiek doel te bereiken binnen een vastgestelde tijd, scope en budget. Dit kan variëren van het managen van bouw- en ontwikkelingsprojecten tot het begeleiden van veranderingen binnen uw organisatie.

Asset management

We ondersteunen in het strategisch plannen, verwerven, gebruiken en onderhouden van activa. Denk aan financiële investeringen, vastgoed, apparatuur of intellectueel eigendom, om de doelstellingen van uw organisatie te ondersteunen.

Optimalisatie / implementatie MJOB/P

We stellen een plan op om het onderhoud van uw gebouwen en eigendommen over meerdere jaren te verbeteren. Dit omvat het plannen van onderhoudswerkzaamheden en het beheren van budgetten om de levensduur van de gebouwen te verlengen.

NEN 2767-inspectie

Bij NEN 2767-inspecties beoordelen we de technische staat van uw gebouwen en infrastructuur. Hiermee krijgt u een inzicht over de conditie van verschillende bouw- en installatiedelen, waardoor u beter onderhoudsmaatregelen kunt plannen.
Een vastgoedproject?

Wij staan voor u klaar!

Contact

Molenstalweg 1B 7462AE, Rijssen
+3188-808-1000
info@dumetis.com