Skip to content Skip to footer

Facility

Binnen Facility staat het principe van oplossen centraal. Wij bieden diverse diensten aan als oplossingen voor specifieke uitdagingen op het gebied van facilitair management. We streven naar oplossingen die naadloos aansluiten bij uw behoeften.

Ruimtebeheer

We zijn gespecialiseerd in ruimtebeheer en zorgen voor een efficiënte organisatie en het gebruik van de fysieke ruimtes binnen uw gebouwen. Dit omvat het plannen van de inrichting, het toewijzen van werkplekken, het beheren van faciliteiten en het optimaliseren van de beschikbare ruimte om functionaliteit en comfort te maximaliseren.

CAD-integratie

We bieden CAD-integratie aan, waarmee we computerondersteunde ontwerpsoftware naadloos integreren in uw bestaande systemen en processen. Dit stelt u in staat om ontwerp-, planning- en uitvoeringsprocessen te stroomlijnen, waardoor u efficiënter kunt werken en de nauwkeurigheid van uw projecten kunt verhogen.

Move-management

We verzorgen move-management, waarbij we alle aspecten van interne verhuizingen binnen uw organisatie nauwgezet plannen en coördineren. Onze service omvat alles van logistieke planning tot de effectieve uitvoering van de verplaatsing van personeel en middelen, wat helpt om verstoringen te minimaliseren en de bedrijfscontinuïteit te waarborgen tijdens aanpassingen in de werkruimte.

Hotelling (ruimte reservering)

We bieden hotelling-diensten aan, waarbij we het reserveren van werkplekken en ruimtes binnen uw organisatie efficiënt beheren. Deze service maakt het mogelijk voor medewerkers om vooraf ruimtes te boeken die nodig zijn voor hun werkzaamheden, waardoor u optimaal gebruik kunt maken van de beschikbare kantoorruimte.

Interieur design

Bij interieurdesign richten we ons op het vormgeven en inrichten van uw interieurs. Onze aanpak is erop gericht om zowel functionele als visueel aantrekkelijke ruimtes te creëren die perfect aansluiten bij de unieke behoeften en stijl van uw organisatie. Dit helpt niet alleen de esthetiek te verbeteren, maar zorgt ook voor een effectievere benutting van uw ruimtes.
Een facilitaire uitdaging?

Wij staan voor u klaar!

Contact

Molenstalweg 1B 7462AE, Rijssen
+3188-808-1000
info@dumetis.com